Foarfecele sunt formate dintr-o pereche de lame metalice pivotate astfel incat marginile ascutite sa alunece una pe cealalta atunci cand manerele opuse pivotului sunt inchise. Foarfecele de bucatarie sunt destinate taierii alimentelor precum carnea. Foarfecele moderne sunt proiectate ergonomic, cu manere din termoplastic compozit si cauciuc, care permit utilizatorului sa exercite fie o prindere puternica, fie o prindere de precizie.
Foarfecele de bucatarie sunt folosite pentru prepararea alimentelor, dar adesea folosite pentru o varietate de alte scopuri. Foarfecele de bucatarie sunt fabricate din otel inoxidabil din motive de igiena alimentara si rezistenta la oxidare. Acestea au adesea incorporate functionalitati de bucatarie (altele decat taierea), cum ar fi deschiderea capacului de sticle sau pentru a sparge nuci cu deschizatoarea incorporata in manere.
Caracteristici:
– Aceasta foarfeca este realizata din otel inoxidabil, iar manerul este din plastic PP
– Design inovator, clar si usor de utilizat
– Poate fi folosit pentru taierea puiului, crevetilor, legumelor, spargerea nucilor, deschis sticla, etc.
– Durabil, multifunctional, este un bun ajutor in bucatarie.
Specificatii:
Tip unelte: foarfeca de bucatarie
Material: otel inoxidabil
Material maner: plastic PP
Dimensiune: 21.5 x 1.9 cm
Maner 10.5 cm
Utilizare: bucatarie